Maakt PSV het thuis af Ben erbij op 24 augustus
Datum: 17-08-2022  Bron: psv.nl
Met een 2-2 gelijkspel op zak keert de selectie van PSV woensdag huiswaarts. De ploeg van Ruud van Nistelrooij heeft een wedstrijdvrij weekend in aanloop naar de cruciale return tegen Rangers FC. Een overzicht van de reacties.

Van Nistelrooij: ‘Wedstrijd met twee gezichten’
Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij vertelde na afloop van het duel voor de camera van broadcaster RTL dat hij het gelijkspel verdiend vond. “We begonnen goed, met die kans voor Luuk de Jong. Daarna raakten we de grip kwijt. We kregen moeilijk druk op de opbouw van Rangers en hadden zelf aan de bal moeite om in ons spel te komen. Na rust hebben we dat beter gedaan. Toen vond ik ons de betere ploeg. We hebben in de tweede helft laten zien hoe we kunnen spelen. Ik vond dat de beste helft van ons dit seizoen”, aldus Van Nistelrooij. Lees hier verder.

Zorg dat je erbij bent
Tot en met woensdag 17 augustus kunnen Seizoen Club Cardhouders een ticket voor hun vaste plaats in het Philips Stadion kopen voor de return tegen Rangers FC. Vanaf donderdag 18 augustus 12.00 uur is het mogelijk om één kaart per Seizoen Club Card te kopen indien de eigen plaats niet gekocht is. Een dag later kunnen Club Cardhouders een ticket kopen, mits er nog plekken beschikbaar zijn.

Veerman: ‘We pakken ze’
Joey Veerman heeft er alle vertrouwen in dat PSV zich plaatst voor de groepsfase van de Champions League. "Volgende week gaan we ze pakken", zei Veerman strijdlustig bij RTL. “Als je kijkt naar de kansen die we hebben gekregen, dan denk ik dat we hier misschien wel hadden moeten winnen. Dat doet wel een beetje pijn ja. We nemen wel een goed resultaat mee, maar toch krijg je het gevoel dat we het hier al hadden kunnen beslissen.” Lees hier meer.

Max: ‘In Eindhoven laat Walter zien dat hij een geweldige keeper is’
Phillip Max genoot van de intense atmosfeer op Ibrox. “Het was fantastisch om hier te spelen”, vertelde hij op de persconferentie na de wedstrijd. “Eigenlijk kijk ik nu al vooruit naar de volgende wedstrijd. Er is een grote kans dat we bijzonders bereiken. Het voelt alsof we heel dichtbij zijn”, sprak Max vol vertrouwen. De Duitse back nam het daarnaast op voor Walter Benitez die er ongelukkig uitzag bij de tweede goal van Rangers FC. “Dat gebeurt soms. In Eindhoven gaat hij laten zien een geweldige keeper te zijn, dat weet ik zeker.”
NUjij MSN Reporter Twitter Facebook Google Bookmark
Gerelateerd nieuws.
Persconferentie | We realiseren ons nu wat voor bijzonder seizoen dit is geweest
Persconferentie | We willen dit seizoen als ware kampioen afsluiten
Persconferentie | Het voetbal was niet goed genoeg
Transfer | Malik Tillman tekent tot medio 2028 bij PSV
Persconferentie | Dat het allemaal binnen een seizoen zo goed valt, is ongelooflijk

Volgende wedstrijd
Geen wedstrijden.

Stand
Pos.  
Club
W  
P
1.  
Ajax
27  
66
2.  
PSV Eindhoven
26  
61
3.  
Feyenoord
27  
55
4.  
FC Twente
27  
54
5.  
AZ Alkmaar
26  
51
6.  
Vitesse
25  
41
7.  
FC Utrecht
27  
40
8.  
FC Groningen
27  
36
9.  
Cambuur
27  
33
10.  
NEC Nijmegen
27  
32
11.  
SC Heerenveen
27  
30
12.  
Go Ahead Eagles
27  
30
13.  
Heracles
27  
27
14.  
RKC Waalwijk
26  
24
15.  
Fortuna Sittard
25  
22
16.  
Willem II
26  
22
17.  
Sparta Rotterdam
25  
21
18.  
PEC Zwolle
27  
20